As we speak #2

Ik maakte vroeger al eens een ‘As we speak’ en eigenlijk vond ik dat wel leuk, dus here we go voor editie twee!

 • lezen Ik lees momenteel ‘De verborgen tuin’ van Kate Morton. Deze schrijfster heb ik sinds deze zomer ontdekt en ik vind het echt zalige boeken. Het zijn romantische levensverhalen die zich afspelen in het verleden. Vroeger las ik meer literaire thrillers, maar voor nu vind ik het leuker om weg te dromen bij mooie verhalen.
 • sporten Ik zou meer willen sporten, maar ik doe mijn best. Meestal ga ik 1 keer per week naar de fitness met de collega’s en1 keer gaan lopen of naar een groepsles. En natuurlijk zo veel mogelijk met het fietske naar het werk, zeker 3 keer per week. Als ik het zo lees, doe ik het zo slecht nog niet!
 • kijken naar Vooral Sinterklaasstuff eigenlijk! En of ik er van geniet 🙂 Ik beleef heel mijn kindertijd opnieuw door samen met Norah naar ‘Dag Sinterklaas’ te kijken. Wat grotemensenprogramma’s betreft, is het niet vet. ‘Thuis’ volg ik trouw, maar dat mag geen verrassing meer zijn. Voor de rest kijk ik vooral naar losse afleveringen van series zoals ‘Professor T.’, ‘Without a trace’ en ‘Grey’s Anatomy’, maar er is niet echt iets waar ik voor thuis blijf momenteel.
 • knutselen Vorig weekend heb ik samen met Norah haar briefje voor de Sint geschreven, hebben we een mijter en een Pietenmuts gemaakt en zijn 4 potjes Play-Doh met veel enthousiasme tot een regenboogbrij gekneed. Ik vind het zalig. Ik was zelf ook wel een brielkous als kind en ik vind het leuk om zelf creatief bezig te zijn met m’n dochter. Eigen (naai)projectjes heb ik eigenlijk niet, al denk ik soms om een keukenschortje voor Norah te maken of, meer ambitieus, een tipitent.

img_8873img_8894

 • uitkijken naar: December-feestmaand! Norah wordt 2 jaar, de Sint zal hier passeren, en dan is het nog Kerst & Nieuw! Dat worden heel veel feestjes. Soms druk, maar vooral heel plezant en veel vieren met de mensen die we graag zien. Wat is er leuker dan dat? 😉
Advertenties

10 gedachtes over “As we speak #2

 1. Kate Morton schrijft inderdaad fijne boeken 🙂 Dat uitkijken en aftellen naar Sinterklaas is fijn he, Tuur beseft er nog niets van, ik daarentegen ben laaiend enthousiast 🙂 🙂

  Like

 2. Ooooh pakjesavond! Wat mis ik die avonden toch! Veel plezier! 🙂

  En sporten houd ik niet echt bij. Wel vind ik wandelen erg leuk en daarom wandel ik veel. Vooral uren in de weekenden. Is ook een soort van sporten toch?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s