Mijn lijstje voor Sinterklaas

Eén van de dingen waar ik enorm naar uitkeek van zodra ik wist dat ik zwanger was, is Sinterklaas. De magie van die periode,  de liedjes, het gezicht van je kindje als ze ’s morgens naar beneden komt en ziet wat voor moois de Sint heeft gebracht. Het brengt je terug naar je eigen kindertijd. Wat als we zelf ook zo’n lijstje in onze schoen konden steken en je na het slapengaan een mooi cadeautje vond?

Hieronder ook mijn eigen Sinterklaaslijstje. Eens lekker hebberig zijn is zo leuk 🙂

  • Ik ben grote fan van de Nooit Meer Diëten-boeken van Sandra Bekkari. Gezonde en haalbare gerechten. In december komt haar derde boek uit. Een ideaal geschenkje, al zeg ik het zelf.
9789089316943
Bron: bol.com
  • De e-reader die ik in het voorjaar kocht in de Aldi, is helaas prul 😦 Hij is niet gebruiksvriendelijk, de knoppen doen niet wat ze moeten doen en hij reageert heel traag. Bovendien is hij sinds onze reis naar Frankrijk serieus afgebladderd. Ik droom al een hele tijd van de Kobo Aura HD, maar die is behoorlijk duur. Maar de Sint heeft toch centen genoeg 😉
kobo-aura-hd
Bron: goodereader.com
  • Ik ben een echte theedrinker. ’s Morgens word ik wakker met een groen theetje en ’s avonds proef ik graag verschillende fruitinfusies. Groene thee moet je maken met water van 80 graden, maar dat is nu eenmaal moeilijk met een gewone waterkoker. Bij een exemplaar zoals bijvoorbeeld deze Philips kan je de temperatuur instellen. Leuk!
hd9384_20-mi1-global-001
Bron: philips.com
  • Mijn iPhone is bijna aan mijn hand vastgegroeid. Bijna, want veel te vaak vliegt hij nog eens uit mijn pollen. Lomp is my middlename. Daarom bescherm ik hem altijd met een hoesje. Dat hoesje is ondertussen wel aan vervanging toe. Ik blijf steeds kwijlen als ik de mooie hoesjes zie van Apple zelf, maar zo duur man, pff. Misschien heeft de Sint zo’n mooi hoesje in zijn zak zitten voor dit braaf meisje?
mkxc2
Bron: apple.com
  • Vroeger vond ik het altijd onbegrijpelijk dat vrouwen een huishoudtoestel kregen voor pakweg hun Moederdag en daar dan ook nog blij mee waren. Maar ik zou oprecht blij zijn als dit toestelletje op me staat te wachten op de ochtend van 6 december. Je kan ermee raspen, schelletjes, blokjes en frietjes snijden. 🙂 Maar misschien is het toch meer een investering voor de menage en vraag ik toch beter iets écht voor mezelf aan de Goedheiligman.
moulinex_dj905_8817529_9
Bron: elektrozine.com
  • Ik heb al een hele tijd een Fitbit en draag hem trouw. Het enige jammere is dat het echt een sportieve uitstraling heeft. Bij sommige kledij is dat minder mooi. Laat Fitbit nu toevallig een nieuwe reeks Fitbits hebben, met de mogelijkheden van een Fitbit en de looks van een klassiek horloge. Zolang mijn Fitbit het nog doet, ga ik hem uiteraard houden. Maar zodra hij er het loodje bij neerlegt, ruil ik hem zonder verpinken voor een chique exemplaar. Misschien kan de Sint een centje bijleggen?
simple-b-cssdisabled-png-h39c25c9c8c0b1cf50b1380fdcf5cca8a-pack
Bron: fitbit.com

Uiteraard is het mooiste cadeautje van de Sint de glimlach op het gezichtje van mijn dochter. Maar dromen mag hé. Wat zou jij vragen  aan de Sint?

img_8598

Advertenties

6 gedachtes over “Mijn lijstje voor Sinterklaas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s