Julie vertelt de laatste tijd niet veel

Een collega sprak me er vandaag over aan. Het sluimerde ook al weken in mijn systeem. Ik blog al een tijdje niet meer. Hoe het komt? Sinds we terug zijn van onze reis in augustus, lukt het precies niet. Norahs slaapproblemen bereikten een dieptepunt en ook enkele andere persoonlijke gebeurtenissen zorgden ervoor dat mijn hoofd niet stond naar schrijven. Ondertussen slaapt onze kleine meid terug als een roosje – ik bereid een blogpost voor 😉 en ook de rest valt wat in z’n plooi. De zin om te schrijven is terug. De opmerking van mijn collega kwam dus juist op tijd. De laptop is afgestoft en opgeladen. De ideeën komen al terug naar boven. Ik hoop dus om jullie binnenkort terug te mogen verwelkomen op m’n blog!

IMG_6156

 

Advertenties

3 gedachtes over “Julie vertelt de laatste tijd niet veel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s