De leukste foto’s van onze reis naar Zuid-Frankrijk

Wij zijn terug uit vakantie!  Twee weken zijn we in Zuid-Frankrijk geweest, in Raissac-sur-Lampy nabij Carcasonne. We verbleven er samen met een bevriend gezin in een gîte op een domein met nog 4 huisjes. Een zalige vakantie!

We hebben dingen bezocht en ondernomen, lekker gegeten, elke dag wijn gedronken (woepsie) en ook veel geluierd. Kijken jullie mee naar de leukste foto’s van onze reis?

ps: Onze reisgenoten staan niet op deze foto’s. Niet omdat ze niet leuk zijn :-p maar omdat zij er natuurlijk niet voor kiezen om met hun gezicht op mijn blog te staan. 

IMG_7747

Hier waren we net aangekomen in onze gîte. ’s Avonds was er een welkomstborrel met iedereen die op het domein verbleef. Hier doe ik ‘santé’ met Norah die een ijsje eet.

IMG_7789Een familieportretje! Op bezoek aan een wijngaard. Een must als je naar Frankrijk gaat 😉 er zijn een paar flesjes lekkere wijn mee naar huis gekomen.

IMG_7804

Onze kleine meid heeft ge-no-ten van het zwembad, niet te doen. In het water gek doen met papa, duikstokjes in het water gooien waar de grotere kindjes moesten achter duiken, met potjes spelen langs de kant van het water, het kon niet op.

Voordien was ik écht bang voor onze boottocht op het Canal du Midi. Hele doemscenario’s speelden voor mijn ogen af (Norah over boord! Norah helemaal verbrand! Norah is het beu op de boot en zet de boel op stelten…). Maar dat was echt nergens voor nodig en de boottocht bleek één van mijn favoriete activiteiten op reis. Norah had het super naar haar zin en ik klom even op het dek om in de zon te liggen. Zalig! Ik heb mezelf daar en dan voorgenomen om proberen om minder ongerust te zijn. Al dat piekeren op voorhand kost massa’s energie en ik word er ook geen vrolijker mens van…

IMG_7827

Kleine meid eet grote pizza 😀 Ze heeft hem niet helemaal opgegeten hoor, papa heeft geholpen!

IMG_79062 weken vakantie was natuurlijk ook 2 weken dicht bij mijn lieve meid Norah. Hier letterlijk, want ik hees onze peuter af en toe in de draagzak voor bezoeken waar de buggy niet voor geschikt was.

IMG_7921

Op deze schitterende plaats gingen Jeff en ik nog eens alleen uit eten. Met een bevriend gezin op reis gaan heeft natuurlijk ook als voordeel dat ze eens een avondje kunnen fungeren als babysit. Een idyllisch plaatsje, een lekker visje, een zalig wijntje, de perfecte muziek en het gezelschap van mijn lief ventje zorgden voor de perfecte datenight.

Hopelijk vonden jullie het leuk om enkele foto’s van onze reis te zien. Ik droomde in elk geval nog eens terug naar onze leuke reis en ben nog volledig in vakantiemodus!

Advertenties

4 gedachtes over “De leukste foto’s van onze reis naar Zuid-Frankrijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s