Mijn blunders

IMG_6585.PNG

De inspiratie voor deze blog kreeg ik van Linda.nieuws, de facebookpagina van het Nederlandse blad Linda. Lezers konden hun ergste blunders en gênante verhalen opsturen. De tranen rolden vaak over mijn wangen van het lachen! Vandaag deel ik een aantal momenten waarop ik liever onder de grond was gekropen.

  • In het begin van onze relatie woonde Jeffry in Bredene op een appartementje. Toen we eens samen bij hem thuis kwamen, wou hij zijn fiets binnen zetten op zijn appartement. Jeff nam met zijn fiets de lift en ik ging met de trap. Omdat ik sneller zou zijn, kreeg ik de sleutel mee om de deur open te doen voor hem. Ik kreeg zijn deur niet meteen open en stond wat te prullen met de sleutel. Toen ging die deur opeens open en zei er een oud mannetje bars: ‘Ewel, wa goat zin dè?’ Bleek ik bij zijn overbuur Ronny te staan, haha! ’t Verschot van mijn leven!
  • Nog in het begin van onze relatie bleef ik eens bij Jeff slapen. Ik wou ’s morgens een douche nemen. Ik had wel douchegel en shampoo mee, maar had nog het één en het ander te kort. Ik vroeg Jeff waar hij zijn haardroger en kam bewaarde. Nogal een flater als je Jeff kent 🙂 Laat ons eufemistisch zeggen dat hij een terugwijkende haargrens heeft…Zijn gezicht was dan ook hilarisch. De duts dacht dat ik hem aan het uitlachen was!
  • Op het Afro C festival liep ik na een mojitootje of 2 een collega tegen het lijf die ik enkel ken in zijn overall van de garage. Ik had hem niet meteen herkend, tot hij goedendag zei. ‘Moh Johnny’, reageerde ik, ‘ik had je niet herkend met je kleren aan’. Oeps! Zijn vrouw vond het niet zo grappig. Jeffry des te meer, die lag plat!
  • Een collega belde onze afdeling onlangs om te zeggen dat de kerstkaartjes binnen waren. ‘Tja’, reageerde ik nogal laconiek, ‘dat is ook vroeg dit jaar, maar beter te vroeg dan te laat!’. Ze antwoordde aarzelend dat ze niet wist of dat vroeg was… Een andere collega vond dat ook nogal straf en ging de bestelling afhalen. Het waren testkaartjes, hihi.
  • Ik was net aangekomen op een brunch met mijn Gentse vriendinnen en beet in een pistoletje met maanzaad. ‘Lap’, flapte ik eruit, ‘ik ben hier nog maar net en ik hang al vol met zaad.’ De toon was gezet 😉

Heb jij soms gênante versprekingen of gekke stoten die je wil delen?

IMG_6156

 

Advertenties

Een gedachte over “Mijn blunders

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s