Mijn week in foto’s #2

Een tweede fotodagboekje! Ik kan niet beloven dat ik elke week een fotodagboekje ga maken. De ene week is natuurlijk interessanter dan de andere en ik maak niet van alles foto’s. Gelukkig maar, anders was mijn fotoarchief helemaal ontploft! Ik zie wel wanneer ik foto’s en zin genoeg heb om een dagboekje te maken. Maar deze week is er terug ééntje! Lezen jullie mee?

Zaterdag

Zoals ik al schreef in mijn vorig weekoverzicht, voelde ik me vorige week heel de week niet 100%. Niet echt ziek, gewoon een beetje bleh. Het viel dus te verwachten dat ik op iets aan het broeden was. In de nacht van vrijdag op zaterdag werd ik écht ziek. Zaterdag heb ik dus niet veel uitgespookt, behalve ellendig in mijn bed en in de zetel gelegen. Ik kroop ’s avonds vroeg in mijn bedje.

IMG_6194.JPG

Zondag

Pasen! Op haar eerste pasen vorig jaar zat Norahtje nog wat in de wipper te koekeloeren. Maar deze keer liep ze al rond en kon ze deze keer echt al eitjes rapen!

Het keukentje van Ikea is trouwens overal uitverkocht :-(, dus we moeten dringend op zoek naar een waardig alternatief.

Het paaseirapen zorgde voor enkele superschattige fotootjes. Norahtje die met 2 handen heel zorgvuldig een eitje draagt. Het mandje dat ik voor de gelegenheid in het Kruidvat had gekocht werd héél elegant gedragen.

Na de noodzakelijke outfitwissel (chocolade, weet je wel!), moesten er ook eitjes geraapt worden bij oma! Tof zeg!

Maandag

Maandag hielden we ons enkel bezig met paaseitjes verteren 🙂

Dinsdag

1 van de voordelen van werken & wonen aan de kust: de zee! (die had je niet zien aankomen hé ;-)). Ik probeer elke middag een half uurtje te gaan wandelen op de dijk. Goed voor mijn stapjes en heb ik een fris hoofd om nog een namiddag te werken. Zalig gewoon. 

Bij thuiskomst trof ik een happy Norah aan die een leuke dag met oma had beleefd. Bovendien had mijn mama als een ware strijknimf heel mijn monsterstrijk weggewerkt. Ik moest enkel nog de manden vers gewassen & gestreken kleren in de juiste kasten leggen. Zo leuk! En geef toe, niemand kan toch zo goed strijken als je mama! 

Woensdag

Ook woensdag kwam mijn mama heel de dag op Norah letten. Bij mijn thuiskomst trof ik Grote Beer in het slaapzakje van Norah aan in de zetel. Hilarisch zicht! Ik vraag me af wie zich die dag het meest amuseerde, Norah of oma 🙂

IMG_6254

Donderdag

Zo trots op mijn banaan-eipannenkoekjes! Het recept is te simpel voor woorden: 2 eitjes en 1 banaan mixen en het beslag bakken in een antikleefpan met een heel klein beetje olijfolie. Lekker, écht lekker.

Norah houdt van tandjes poetsen, zeker met haar tandenborsteltje van de Hema en zittend op haar opblaashert.

Vrijdag

IMG_6306.JPG

Mijn foto komt wat grauw en grijs over, maar het was hier écht mooi weer! Vrijdagmiddag besloot ik een uurtje overwerk op te nemen en wat vroeger naar huis te gaan om te genieten van het mooie weer. We maakten met ons gezinnetje nog een leuke wandeling om de week af te sluiten.

Tot volgende week!

IMG_6153

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s