Mijn week in foto’s #1

Ik ga een nieuw rubriekje uitproberen op mijn blog: het weekoverzicht aan de hand van foto’s. Een soort dagboekje, zo je wil. Natuurlijk neem ik niet van alles foto’s, het is eigenlijk interessant om te zien wat ik de moeite vond om op te slaan in het digitaal archiefje van mijn telefoon. Norah is natuurlijk hét onderwerp bij uitstek, maar ik doe mijn best om ook af en toe iets anders te tonen. Mijn overzichtje loopt van vorige week vrijdag tot en met gisteren. 

Vrijdag

Vrijdag interviewde ik voor mijn werk een tuningliefhebber. Ik mocht mee in zijn opgezette auto. Mijn gedachten gingen ongeveer als volgt:

‘O, eigenlijk wel coole zetels….Wees aub voorzichtig, ik heb een kind!…Neeneen, Julie, hang nu niet de seut uit, zo snel gaat hij nu ook niet…WEES VOORZICHTIG MAN IK HEB EEN KIND’.

Het was vooral het gevoel om zo laag tegen de grond te rijden en de geluiden die je veel beter hoort die me wat angst aanjoegen. Maar de interviewee reed echt heel rustig en kalm, ik moet eerlijk zijn.

IMG_6088.JPG

Zaterdag

Ik startte de dag met een groene smoothie in een poging om opnieuw het gezonde pad op te gaan. Dit is deze week niet helemaal goed gelukt – I blame you, paaseitjes! Maar mijn WW-buddy en ik hebben afgesproken om er opnieuw voor te gaan en elkaar wat meer te steunen. Dit groene sapje bestaat trouwens uit groene kool, mango, banaan en sinaasappelsap en is super lekker!

Norah en ik gingen naar de bibliotheek om het gratis Boekbaby-pakket op te halen. Norah keurde het leesvoer alvast goed.

Kindjes kunnen zo goddelijk slapen in de auto hé, ik ben daar jaloers op.

Bij het opruimen vond mijn mama mijn dwarsfluit terug en ik kreeg hem mee naar huis. Van mijn 9de tot mijn 15de – zo ongeveer, denk ik – speelde ik dwarsfluit. Nu krijg ik er amper nog een krakkemikkige toonladder uit. Ik twijfel om hem te verkopen of hem te houden als herinnering.

Zondag

IMG_6185

Na een lang diplomatiek onderhoud (Jeff vindt dat de paashaas enkel chocolade brengt, van mij mag hij ook pakjes brengen) zijn we eruit: de paashaas brengt dit jaar een keukentje van Ikea. Ik doe online wat onderzoek over het pimpen van het keukentje en welke accessoires er bestaan.

Maandag

IMG_6108

Maandag trok ik puur op karakter mijn loopschoenen aan en liep les 5 van Start to Run. Trouwens mijn enige loopje deze week. ’t Was op gezondheidsvlak echt mijn weekje niet. Moe, verkouden, bleh bleh.

Dinsdag

En dan was er dinsdag… Die verschrikkelijke dinsdag. Na een hele dag verbijsterd het nieuws volgen, wilde ik na 16 uur écht naar buiten. Ik trok met Norah naar het speelpleintje wat verderop in de straat. Het deed ons alletwee echt deugd.

IMG_6115

Woensdag

IMG_6131

Woensdag waren papa & dochter thuis. Op het werk krijg ik dan van die schattige what’s appjes. En daar is dat teusje weer.

Donderdag

IMG_6147

Donderdag deed ik mee aan de #lightsforbelgium actie en zette lichtjes aan mijn voordeur en in de living. Synici zullen wel opperen dat dat niets helpt. Maar mij gaf het een goed gevoel om tenminste te tonen dat ik aan alle slachtoffers van terreur denk en om me op de één of andere manier verbonden te voelen met alle anderen die ook een lichtje brandden.

Vrijdag

Gisteren kwam mijn schoonmama enkele uurtjes op Norah passen tussen het tijdstip dat Jeff vertrok naar zijn werk en wanneer ik thuiskwam. Mijn schoonma is echt een domestic goddess en kuisfreak. Ze loopt altijd te kijken wat ze kan doen van huishoudelijke klusjes. Eerst vond ik het wat onwennig dat mijn voordeur gekuist was, mijn microgolfoven blonk als een spiegel en mijn onderbroeken geplooid waren toen ik thuiskwam 🙂 maar nu vind ik het zalig dat er een klusje gedaan is en zij is happy dat ze zich nuttig kon maken. Iedereen blij!

Norah had al een tijd All-Star achtige schoentjes die ze gekregen had van mijn broer. Nu waren ze eindelijk juist van maat, dus trokken we allebei onze stoere schoenen aan om naar het speelpleintje en de winkel te gaan. #shoetwinnen met mijn dochter, hoe cool is dat!

Wat vonden jullie van dit nieuwe rubriekje?

Groetjes

IMG_6156

 

 

 

 

 

Advertenties

4 gedachtes over “Mijn week in foto’s #1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s