Waarom mijn vriend de man van mijn leven is

Vandaag wordt mijn vriend 40 jaar. Een nieuwe voordeur dus zoals ze zeggen 🙂 Veel plezier op tram 4, bolletje!

Ter ere van zijn verjaardag stoef ik vandaag eens met hem. Is hij perfect? Neen, net zoals jij en ik en iedereen heeft hij zijn kleine kantjes. Maar toch is hij pretty awesome…

 • Omdat hij positief in het leven staat. Hij is geen naïeve optimist die dartelt door het leven, maar meestal is hij gewoon tevreden en ziet hij wel het beste van de situatie. Te veel tobben over zaken die misschien ooit zouden kunnen gebeuren? Daar doet de Jeff niet aan mee. Dat zien we dan wel. Super om mee samen te leven voor een oeverloze piekeraar als ik.
 • Daarmee samenhangend: hij is down to earth. Geen modegrillen of hipster snufjes voor mijn vent. Doe maar gewoon. Ook zou ik zeer verwonderd zijn als er hier binnen een aantal jaren een midlife crisis opduikt. De vrees dat hij opeens voor de deur staat met een moto en een blonde stoot van 20 jaar, is bij mij totaal niet aanwezig. Hij is van een zeer geruststellende standvastigheid. Niet te verwarren met ‘saai’ overigens.
 • Hij is mijn levensgrote knuffelbeer. Met zijn 1,89 m is hij perfect voor een kleiner meisje als ik. Ik verdwijn graag in zijn armen en nestel me op zijn borstkas.
 • Hij is een goede cijferman. Toen we ons huis bouwden, terwijl we nog huurden, hield hij alles bij in excel-tabellen waar ik duizelig van werd. Dankzij zijn boekhoudkundig talent verliep (bijna) alles volgens planning en werd de financiële stress tot een minimum herleid.
 • Omdat hij de beste papa is die onze dochter zich kan wensen. Ik wist wel al op voorhand dat ik ‘daddy material’ vasthad, maar na de geboorte van Norah ontpopte hij zich echt tot een superpapa. Hij houdt ervan om zot te doen met haar, om samen met de bal te spelen, om teenfluit te spelen op haar mini-teentjes, en nog zoveel meer. Hij die zich nooit langer dan 5 minuten kan concentreren op een boek, leest gewillig boekjes met zijn dochter alsof hij nooit anders deed.

IMG_5311

 • Hij kan goed met de auto rijden. Hij is voorzichtig, rijdt nooit als hij een glas opheeft en rijdt ons overal veilig naartoe.
 • Hij is grappig. Hij kan ongelofelijk goed improviseren, rare stemmetjes nadoen en gekke snoeten trekken. He just makes me happy.
 • Hij is a-ritmisch en naar mijn bescheiden mening toondoof. Super koddig en lief eigenlijk om hem te horen zingen. Van Michael Jackson tot K3, hij maakt er een eigen gekke versie van. Zie puntje hierboven.
 • Hij is van nature uit niet zo handig. Maar hij doet toch zijn best om klusjes uit te voeren. Zo heeft hij samen met mijn mama (aka de superbehanger) Norahs kamertje behangen en geschilderd. En gisteren zat hij met een lavabo en een sifon op zijn schoot te kijken naar Youtube hoe hij die ineen moest knutselen.
 • Hij heeft van die mooie slanke handen en vingers. Echt zo’n handen van een chirurg of een pianist. Wat hij trouwens niet is hoor 😉
 • Hij is eigenlijk supersexy. Ik bedoel, kijk eens naar deze bink.

IMG_1496

That’s why.

Advertenties

2 gedachtes over “Waarom mijn vriend de man van mijn leven is

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s